Balanceren & Uitlijnen

Balanceren:

Merkt u tijdens het rijden dat uw stuur of stoel trilt? Dan is de kans groot dat er sprake is van een onbalans in uw banden en is het verstandig om uw banden te laten balanceren. Bij het balanceren wordt het gewicht weer gelijkmatig over uw velg verdeeld en zijn trillingen van uw stuur of stoel verleden tijd. 

Heeft u vragen over balanceren bel of mail gerust we zullen op al uw vragen een passend antwoord geven.

Kosten balanceren personenwagen

Balanceren stalen velgen €11,- per wiel.

Balanceren lichtmetalen velgen €12,- per wiel.

Balanceren lichtmetaal incl. Roadforce meting €15,- per wiel.

Alle prijzen zijn incl. BTW. en montage onder de auto.


Uitlijnen:

Wij adviseren de uitlijning van uw auto om de 6 á 8 maanden te laten controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer in de originele stand staan. Waardoor uw stuur scheef staat en de rijkwaliteit drastisch verminderd.

Bijvoorbeeld: na het raken van een stoeprand of wanneer u door een diepe kuil bent gereden. Ook bij een aanrijding is het verstandig om de stand van uw wielen te laten controleren. Zo voorkomt u scheve bandenslijtage, wat u de aanschaf van nieuwe banden weer bespaart. Maar het allerbelangrijkste is dat u met een goed uitgelijnde auto veiliger en ook zuiniger rijd. 

Uitlijnen van uw auto kost bij ons slechts €69,-

De uitlijning van uw auto gebeurt met een Hunter Hawkeye Elite.

Heeft u vragen over het uitlijnen van uw auto? bel of mail gerust en wij zullen op al uw vragen een passend antwoord geven.

ASB Bandenservice Leusden nabij Amersfoort en Hoevelaken 

WAT DOEN WIJ   |   BEDRIJFSGEGEVENS   |   OFFERTE   |   CONTACT   |   FOTOBOEK   |   AFSPRAAK MAKEN